Nieuws

De Coach maakt het verschil voor begeleiders van F-League, JO9 en JO11

In navolging op eerdere sessies in het kader van ons project “De Coach maakt het verschil” willen we jullie graag uitnodigen om aanwezig te zijn op de bijeenkomst op donderdag 8 december aanstaande.

Opmaak 1

Deze bijeenkomst is speciaal belegd voor jullie, begeleiders van onze spelers en speelsters in de F-league, Onder 9 en Onder 11 en heeft als thema Leiderschapsstijlen.

Ook tijdens deze avond zal PEC Zwolle weer een actieve bijdrage leveren middels een interactieve praktijktraining waarin verschillende leiderschapsstijlen zullen worden getoond en toegelicht. Tevens zal Martijn Hollewand zijn eerdere ervaringen met het verzorgen van carrousel trainingen met jullie delen, waar mogelijk ondersteund door actieve input vanuit de zaal.

Speciale aandacht voor het feit dat een aantal spelers van Rohda Raalte 1 een carrousel training zullen verzorgen voor de Onder 11 teams die trainen van 17.45 tot 19.00 uur. De begeleiders van deze teams zijn daardoor ook in de gelegenheid om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Het volledige programma luidt als volgt:

18:45- 19:00 uur:              Inloop deelnemers

19:00 -19:10 uur:              Opening door presentator Ruud Groen

19:10 -19:40 uur:              Praktijk over leiderschapsstijlen (hoofdveld)

19:40 -20:00 uur:             Nabespreken over wat er op het veld gebeurde

20:00 -20:40 uur:            Praktijkervaringen carrousel training (met input van het publiek)

20:40 uur einde:               Tijd voor een nabeschouwing , een drankje en de gelegenheid tot het stellen van vragen aan de                  verschillende aanwezigen

We vernemen graag via middels een mail aan jullie coördinator wie we mogen verwelkomen op deze avond en zo een succesvol vervolg aan ons project te geven.

Voor jou geselecteerd

Naar boven