Nieuws

Slot Ruilavond Jumbo Voetbalplaatjes actie

Nog een paar dagen te gaan en dan zit de voetbalplaatjesactie bij de Jumbo erop! Zondag 11 december aanstaande is de laatste dag dat de Jumbo zakjes met voetbalplaatjes uitreikt bij aankoop van boodschappen.

slotruilmiddag

We kunnen, denken we, wel spreken van een succesvolle actie. We zien regelmatig lijstjes voorbij komen (vooral van moeders) met de nummers die spaarders nog moeten, horen dat er speciale groepsapps zijn aangemaakt en ook facebookpagina’s om de laatste ontbrekende nummers te bemachtigen. Gelukkig horen we ook steeds meer mensen die het boek vol hebben. En dat horen we natuurlijk graag, want laten we eerlijk zijn dat Rohda Raalte een grote club is, blijkt nu dus wel. Het is best een opgave om één, laat staan meerdere boeken, vol te krijgen. Dus laten we elkaar helpen alle boeken vol te krijgen!

Ons plan is om vrijdagavond 16 december aanstaande van 18:00 uur tot 20:00 uur een slotruilavond te organiseren in de kantine van Rohda Raalte. Wij hopen voor deze avond op voldoende inbreng van plaatjes, zodat zoveel mogelijk leden de boeken vol kunnen krijgen. Insteek voor deze avond is wel, dat een ieder die nog plaatjes zoekt, hetzelfde aantal aan dubbelen meeneemt, zodat er ook echt geruild kan worden en een ander misschien nog weer wat heeft aan deze nummers. Met andere woorden, zoek je er nog 100, zorg dat je er dan ook minimaal 100 hebt om te ruilen. Alleen op deze manier blijven de plaatjes rouleren en komen dan vervolgens op de juiste plek.

Vandaar de oproep aan een ieder om voetbalplaatjes waar je niets meer mee doet, of weg te geven aan iemand die het boek nog niet vol heeft of in te brengen, voor deze avond. Met andere woorden: gooi ze niet weg of laat ze niet ergens liggen, dat zou zonde zijn. Laten we proberen zoveel mogelijk boeken vol te krijgen.

In tegenstelling tot de vorige voetbalplaatjesactie in 2010 ligt de productie van de voetbalplaatjesactie niet in handen van Rohda Raalte, maar van de Jumbo. Dit betekent dat we afhankelijk zijn van wat er overblijft/wordt ingebracht, om te kunnen ruilen. Het is dus NIET zo dat een ieder kan komen om de laatste plaatjes op te halen. Wij kunnen op dit moment niet garanderen dat alle plaatjes er zullen zijn op de slotruilmiddag.

Vandaar dat wij hopen dat degenen die nog plaatjes hebben liggen waar zij niets meer mee doen, zullen inleveren. Je kunt de plaatjes brengen naar het wedstrijdsecretariaat (let wel: niet altijd geopend!), daar staat een doos waarin ze gedeponeerd kunnen worden. Of je kunt even mailen met Corine Hazelhekke, zodat verder overlegd kan worden.

Voor jou geselecteerd

Naar boven