Nieuws

Minuut stilte voor Braziliaanse club Chapecoense

Het bestuur van Rohda Raalte ontving een e-mail van de KNVB en heeft besloten hieraan gehoor te geven. Voorafgaand aan de wedstrijd van aanstaande zondag van Rohda Raalte – De Zweef zal er dus een minuut stilte in acht worden genomen. Onder de foto ziet U de e-mail van de KNVB.

In this Nov. 2, 2016 photo, players of Brazil's Chapecoense team pose before a Copa Sudamericana soccer match against Argentina's San Lorenzo in Buenos Aires, Argentina. A plane carrying the Brazilian first division soccer club Chapecoense team that was on it's way for a Copa Sudamericana final match against Colombia's Atletico Nacional crashed in a mountainous area outside Medellin, Colombian officials said Tuesday, Nov. 29.  (AP Photo/Gustavo Garello)

In this Nov. 2, 2016 photo, players of Brazil’s Chapecoense team pose before a Copa Sudamericana soccer match against Argentina’s San Lorenzo in Buenos Aires, Argentina. A plane carrying the Brazilian first division soccer club Chapecoense team that was on it’s way for a Copa Sudamericana final match against Colombia’s Atletico Nacional crashed in a mountainous area outside Medellin, Colombian officials said Tuesday, Nov. 29. (AP Photo/Gustavo Garello)

Deze week werd de voetbalwereld opgeschrikt door de vliegramp in Colombia. Tijdens de ramp kwam een groot deel van de selectie van de Braziliaanse club Chapecoense om het leven. Over de hele wereld wordt hier op enige wijze bij stil gestaan.

Voorafgaand aan alle wedstrijden in de Eredivisie en Jupiler League aankomend weekeinde is er een minuut stilte om de slachtoffers van de vliegramp in Colombia te herdenken. Ook dragen alle spelers en scheidsrechters rouwbanden.

Voor het amateurvoetbal vragen wij de besturen van de verenigingen om bij de wedstrijden van het eerste elftal een minuut stilte in acht te nemen. Op deze wijze betuigt het Nederlandse voetbal steun aan de nabestaanden en overlevenden.

Wij vertrouwen op je medewerking.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Hans Schelling
Operationeel manager

Voor jou geselecteerd

Naar boven