Nieuws

Verdiende winst in derby tegen de Zweef

Rohda Raalte heeft zondagmiddag verdiend gewonnen van de Zweef uit Nijverdal. Het winnende doelpunt werd in de 86ste minuut gemaakt door Edilson José Coelho. Lars van Schooten miste nog een strafschop in de 2e helft.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

De Zweef was voor een puntje naar Raalte gekomen. Voor helaas te weinig publiek in deze derby, vertraagde men waar het maar kon en het probeerde Rohda Raalte uit de tent te lokken door telkens heel irritant te reageren. Rohda Raalte bleef koelbloedig en probeerde te voetballen. Met name in de eerste helft ging dat niet zoals men voor ogen had.

In de tweede helft ging dat stukken beter en creëerde enkele goede mogelijkheden. Nadat invaller Djeremy Zandvliet onderuit gehaald was, was het aan Lars van Schooten om vanaf elf meter raak te schieten. Zijn inzet was te slecht en de keeper van de Zweef kon redding brengen.

Toch was het Lars van Schooten die Edilson José Coelho alleen voor de keeper zette in de 86ste minuut. Hij faalde dit keer niet en zo kon Rohda Raalte drie punten bij schrijven en komt het twee punten dichter bij de koplopers Bvc’12 en Sc Bemmel die beiden gelijk speelden.

Reactie aanvoerder Jesper Harmens bij de Stentor:

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte in Tubbergen tegen hekkensluiter TVC’28. Aanvang is dan 14:00 uur.

Karakteristieken:
’86 1-0 Edilson José Coelho. (Lars van Schooten miste een strafschop in de 75ste minuut).
Geel: Boris Vermeulen, Daniël Tole Emanuel, John Damman en Michel Kerkdijk (allen de Zweef); keepers-trainer Rob Hendriks (de Zweef) werd naar de tribune gestuurd.

Opstelling Rohda Raalte:
Jens Veldwachter, Don van Rossum, Lennart Krijger, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Aron Wierenga (’66 Djeremy Zandvliet (’77 Max Kiekebosch)), Lars van Schooten, Ogúzhan Sahin en Edilson José Coelho (’90+5 Jim Brinkhof).

Voor jou geselecteerd

Naar boven