Nieuws

Volop activiteiten rondom Rohda Raalte – vv Heino

Aanstaande zaterdag 28 januari start de tweede helft van de competitie. Direct staat er een kraker op het programma. Rohda Raalte – vv Heino is natuurlijk een heerlijk affiche! Om er net zoals in Heino afgelopen september een succes van te maken, zijn er enkele leuke activiteiten.

IMG-20170104-WA0001

Chronologisch een overzicht van de activiteiten:
15:00 uur: Rtv Raalte Radio zal zijn uitzending vanaf Sportpark Tijenraan starten. U hoort verschillende voorbeschouwingen via de radio. U kunt gelijk zien hoe Live Radio gemaakt wordt!
15:30 uur: Verzamelen sponsoren Rohda Raalte.
15:45 uur: Aankomst sponsoren vv Heino.
16:30 uur: Sponsorwedstrijd tussen sponsoren beide clubs (2 x 25 minuten). Coaches bij deze wedstrijd zijn Peter Reumer en Marc Lobbert, die beiden bij beide clubs werkzaam zijn geweest.
18:00 uur: Dj Jurgen en Johan Bril, alias de Twee Knaken zullen rondom de wedstrijd voor entertainment zorgen in de kantine, ze zijn dan ook wedstrijdsponsor van deze wedstrijd! Kom dus ruim op tijd om dit feest niet te missen! Kom op de fiets! Deze avond spelen Klink-Nijland Kwiek en Salvora ook thuis, dus het zal lekker druk worden op Sportpark Tijenraan!
18:00 uur: Start verkoop loterij met diverse leuke prijzen!
18:00 uur – 18:15 uur: Aankomst supporters vv Heino. Ze komen per fiets.
18:45 uur: Start Live uitzending op Rtv Raalte & IJsselland Tv.
19:00 uur: Start Rohda Raalte – vv Heino, met de wedstrijdbal die aangeboden is door BorrelzZ
20:45 uur: De Twee Knaken maken er een gezellige 3e helft van in de kantine.

De twee kanken 4

Vanaf 15:00 uur zal de toegang naar de Rohda-hal, waar de zaalcompetitie normaal plaats vindt via de achterkant, let wel, via ingang veld 2 zijn. De hoofdingang van de Rohda-hal zal dan op slot gaan!

Laten we er met zijn allen een mooie wedstrijd van maken! Daarbij gelden natuurlijk enkele regels: Geen Vuurwerk, Geen alcohol langs de lijn, neem je ledenkaart mee voor snellere doorstroming!

Kaartverkoop is inmiddels gestart via de Smulbaai te Heino.

De wedstrijd is live te zien op Rtv Raalte, maar natuurlijk verwachten we de supporters op Sportpark Tijenraan. Wie wil er nou niet zo’n heerlijke derby van dichtbij meemaken? Kom in het Rood en Geel!
affiche

Voor jou geselecteerd

Naar boven