Nieuws

Sparen voor diverse materialen bij Jumbo Raalte

Van woensdag 8 februari t/m dinsdag 18 april 2017 kan er bij de Jumbo Supermarkten in Raalte, zowel in het centrum als in Raalte Noord gespaard worden voor Rohda Raalte! Samen met familie en vrienden kunt U sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal. We denken hierbij aan nieuwe ballen en diverse materialen die we als voetbalclub elk jaar weer nodig zijn. Er is een groot aanbod en wij, als Rohda Raalte, kunnen kiezen waar klanten voor gaan sparen. En het mooie is: deelname aan deze actie is geheel kosteloos.

jumboactie

Voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie stelt Jumbo onder de deelnemende sportverenigingen in Raalte een te verdelen budget van €15.000,- beschikbaar.

Hoe werkt de actie
Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een ‘Sparen voor je Sportvereniging’ Sportpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kun je heel eenvoudig de punten toewijzen aan Rohda Raalte. Hoe meer punten Rohda Raalte verzamelt, hoe meer we kunnen besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal. Aan het einde van de actie verdeelt de Jumbo het beschikbare budget over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Iedere sportvereniging krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen (zonder of met bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie (sport)artikelen van gerenommeerde sport- en speeltoestellen leveranciers.

Kortom: Koop je boodschappen deze periode bij de Jumbo en steun Rohda Raalte en jezelf natuurlijk!

Voor jou geselecteerd

Naar boven