Nieuws

Terugblik sponsormeeting Rohda Raalte – vv Heino

Januari is in het voetbal doorgaans een rustig maandje. Voor de sponsoren van ROHDA Raalte was dat echter niet het geval. Op zondag 15 januari hebben wij met 85 sponsoren een bezoek gebracht aan de wedstrijd PEC Zwolle – Ajax. Hoewel de wedstrijd niet al te best was waren wij daar getuige van het sprankelende debuut van Justin Kluivert. En dat de aantrekkelijkheid van de wedstrijd niet veel uitmaakte voor de uitstekende sfeer in de business ruimte bleek wel uit de vele positieve reacties na afloop. Al met al een gezellig uitje dat inmiddels een traditie geworden is. Op naar volgend seizoen!

IMG_9664

Na het uitje naar PEC was het afgelopen zaterdag opnieuw raak. Voorafgaand aan de derby ROHDA Raalte – VV Heino hebben een zestiental sponsoren hun voetbalkunsten vertoond in een wedstrijd tegen de sponsoren van VV Heino (zie bijgaande foto’s). Het bleek dat sommige sponsoren over onontdekte talenten beschikten. Na een 0-2 achterstand werd, door 2 wereldgoals en goed combinatievoetbal, een verdiende eindstand bereikt van 2-2. Na afloop van de wedstrijd stond voor de 120 aanwezige sponsoren van ROHDA Raalte en VV Heino een koel drankje en een dampend stamppotbuffet te wachten. Na een gezellige bijeenkomst waarbij trainers Frank Tempelman (ROHDA Raalte) en Michel Steggink (VV Heino) een voorbeschouwing gaven op de wedstrijd kon iedereen zich opmaken voor de echte derby. Met 2000 toeschouwers en het nodige vuurwerk bleek dit een mooie afsluiting te zijn van een zeer geslaagde dag.

Namens ROHDA Raalte willen wij de sponsoren danken voor hun aanwezigheid bij 1 of beide activiteiten. Wij hopen dat jullie ervan hebben genoten. Sponsoren en vrijwilligers zijn de basis voor een gezonde vereniging. Wij hopen jullie dan ook vaak opnieuw te mogen begroeten op ons mooie sportpark.

Met sportieve groet,

Martijn Smit

Voorzitter Sponsorteam ROHDA Raalte
IMG_9663

Voor jou geselecteerd

Naar boven