Nieuws

Selectie komend seizoen krijgt steeds meer vorm

Afgelopen dagen heeft Rohda Raalte ook weer een aantal spelers kunnen vastleggen voor de eerste selectie van volgend seizoen. Spelbepaler Lars van Schooten speelt ook volgend seizoen voor Rohda Raalte 1. We zijn blij dat deze “jongen van de club” het rood-gele tenue zal blijven aantrekken.

Rohda Raalte17-18

Ook de nestor van het team, Dirk Jan Klijn Velderman, maakt komend seizoen onderdeel uit van onze hoofdmacht. Zijn ervaring is van grote waarde voor het team. Met aanvaller Djeremy Zandvliet is ook overeenstemming bereikt. We kunnen dus ook komend seizoen weer genieten van zijn acties.

Ruben Tepperik zal, net als dit seizoen , de combinatiefunctie van keeperstrainer senioren en reservekeeper van het eerste op zich nemen. Ook zijn ervaring is van groot belang. Ook nieuwkomer bij de selectie dit seizoen Sven Kruiper zal deel uit blijven maken van de eerste selectie.

Daarnaast zal Jim Brinkhof een stapje terugdoen richting Rohda Raalte 2. Hij heeft zich dit seizoen in het eerste gespeeld, maar gaat komend seizoen de cursus UEFA B doen. Dit is niet te combineren als speler van het eerste. Jens Veldwachter gaat Rohda Raalte verlaten, onder andere zijn privé situatie maakt het dat hij kiest voor het zaterdagvoetbal van SVZW. Wij wensen hem daar veel succes.

Voor jou geselecteerd

Naar boven