Wederom geen punten tegen Stevo

Rohda Raalte heeft zichzelf zondagmiddag slechte zaken gedaan. Het verloor in blessuretijd van Stevo in Geesteren en zag de concurrentie winnen. Het werd 2-1 op Sportpark de Peuverweide in Geesteren.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte, zonder de zieke Edilson Coelho, had het moeilijk deze wedstrijd en kon maar niet in het eigen spel komen. Het was wennen aan het ‘gras’ dat men al enige tijd niet gezien had. De meeste wedstrijden worden namelijk tegenwoordig op kunstgras gevoetbald. Toch kwam Rohda Raalte op voorsprong via Ogúzhan Sahin in de 19e minuut. Bij rust had het ook 3-3 kunnen staan. Beide ploegen kregen kansen.

Na rust ging het op en neer en leek het af te stevenen op een gelijk spel. Toch werd een goede mogelijkheid voor Rohda Raalte zo’n vijf minuten voor tijd onterecht afgevlagd door de neutrale assistent-scheidsrechter, daar waar Djeremy Zandvliet alleen op de keeper van Stevo af kon gaan.

In blessuretijd maakte Rohda Raalte een grote fout. Jens Veldwachter kon niets anders doen dan de spits van Stevo vast te pakken: Rood. Uit de vrije trap die daarop volgde, scoorde Stevo alsnog via de Rohda Raalte muur.

De eerstvolgende competitiewedstrijd voor Rohda Raalte is over drie weken, op zondag 12 maart komt dan het Nijmeegse Orion op bezoek. Aanstaande donderdagavond speelt Rohda Raalte op Sportpark Tijenraan een oefenwedstrijd tegen sv Helios. Aanvang is 20:15 uur. U bent van harte welkom!

’19 0-1 Ogúzhan Sahin; ’55 1-1 Tim Letteboer; ’90+1 2-1 Roy Wigger.
Rood: Jens Veldwachter (Rohda Raalte)
Geel: Dirk-Jan Klijn Velderman (Rohda Raalte)

Jens Veldwachter, Lennart Krijger, Fabian Put, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Ogúzhan Sahin (’90+1 Ruben Tepperik) & Ronald Gomez.