Rohda Raalte O17-5 loopt tegen nederlaag aan

Niemand te bekennen zaterdagmiddag bij CCW’16 in Wilp. Na even googelen werd koers gezet richting Cupa in Bussloo. Ook hier niemand te bekennen, maar na even rammelen aan de deur deed de barman open. Hij bleek ook terreinknecht, trainer en leider te zijn van de vereniging. Binnenkort heeft hij het clubhuis voor zichzelf want Cupa gaat fuseren met sv Wilp tot CCW’16.

IMG_3740

Met een krappe bezetting van 11 en halve speler bleken we geen partij tegen de 18 man brede selectie van CCW. Rohda hield de eerste helft 44 minuten knap stand en hoopte met 0-0 de rust in te kunnen. Natuurlijk onterecht kreeg Rohda echter een penalty tegen en de weerstand was gebroken.

kikker

Met speels gemak bouwde CCW de voorsprong uit tot 8-0. Omdat onze mascotte Kermit de kikker ook geen positieve invloed meer had, werd hij ceremonieel verwijderd uit de waterzak en overgedragen aan de nieuwe fusievereniging…….