Nieuws

Pupil van de Week: Rens Hazelhekke vond het spannend en mooi

Aanstaande zondag is bij de thuiswedstrijd van Rohda Raalte 1 tegen Rigtersbleek Rens Hazelhekke de Pupil van de Week. Hieronder stelt hij zich aan jullie voor en schreef hij een verslag na de wedstrijd.

Voor: Afgelopen dinsdag kwam ik weer van de training en ging ik net als altijd, samen nog even wat drinken met mijn vader en moeder, zus en broers. Toen kwam mijn moeder met een envelop van Rohda en zei dat deze voor 1 van ons was en we moesten raden voor wie. Ik had niet verwacht dat deze voor mij was. Toen ik hem opende kwam daar de uitnodiging uit om pupil van de week te zijn bij de wedstrijd Rohda Raalte 1 tegen Rigtersbleek 1.

Yesssss. Dat is gaaf, jazeker wil ik dat. Heel erg graag zelfs. Ik ben dus Rens Hazelhekke, ik ben 9 jaar en zit in groep 5 van de Korenbloem. Ik voetbal in het team O11-11 en speel links achter. We hebben een heel erg leuk team en zijn nu al 2x achter elkaar kampioen geworden. Mijn favoriete clubs uit Nederland zijn natuurlijk Rohda Raalte en Ajax en als buitenlandse club, vind ik Real Madrid de beste.

Ik vind van Rohda de beste speler Dirk Jan Klijn Velderman en van Ajax Hakim Ziyech. Ik vind Cristiano Ronaldo de allerbeste voetballer van de wereld. Ik wou dat ik net zo goed was als hem. Mijn hobby’s zijn voetballen en FIFA spelen en sinds kort hebben we een crossmotor, waarop we hopelijk nog veel de komende tijd mee door het land kunnen crossen. Ook vind ik het leuk om te crossfietsen en met onze hond Puck te spelen. Ik hoop dat het een leuke wedstrijd wordt en dat Rohda natuurlijk dik wint!

Groetjes Rens

SONY DSC

SONY DSC

p.s. ik wil iedereen vragen € 2,00 mee te nemen naar de wedstrijd, want ik neem namelijk de lotenboekjes van thuis mee om te verkopen, mijn moeder zegt dat er vele leuke prijzen mee te verdienen zijn dus dan zijn we ze vast zo kwijt……toch?

Na: Afgelopen zondag mocht ik als pupil van de week naar de wedstrijd Rohda Raalte 1 tegen Rigersbleek 1. En ook al was niet iedereen tevreden over de wedstrijd. Ik heb een hele leuke middag gehad! Ik vond het echt heel erg leuk om met alles mee te mogen doen. Vooraf vond ik het wel een beetje spannend, maar ze waren allemaal erg aardig tegen mij.

Het leukste vond ik het doelpunt te mogen maken, maar ik ben ook dikke maatjes met de scheidsrechter geworden. Ik kreeg van hem de euro die gebruikt werkt bij het tossen aan het begin van de wedstrijd. Rohda Raalte (1) heel erg bedankt voor de leuke middag en hopelijk winnen jullie de volgende keer weer!

Groetjes Rens Hazelhekke

Voor jou geselecteerd

Naar boven