Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte – Rigtersbleek

Voor Rohda Raalte beginnen nu belangrijke weken. Aanstaande zondag wacht de thuiswedstrijd tegen het Enschedese Rigtersbleek en de weken erop volgen de uitwedstrijd tegen nummer 2 op de ranglijst Sportclub Bemmel en de thuiswedstrijd tegen koploper Bvc’12 uit Beek Ubbergen.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Alle reden dus om aanstaande zondag Rohda Raalte aan te komen moedigen. Immers, wil Rohda Raalte 1 mee blijven doen in de titelrace, dan zal er aanstaande zondag gewonnen moeten worden. Natuurlijk zal dat niet gemakkelijk gaan. Rigtersbleek wil zich natuurlijk zo snel mogelijk veilig spelen. De degradatie streep komt namelijk voor hen wel heel dichtbij. Men zal niet twee jaar achter elkaar willen degraderen natuurlijk.

De wedstrijd destijds in Enschede werd vrij eenvoudig gewonnen door Rohda Raalte (0-4), waar Rigtersbleek de wedstrijd eindigde met 10 man, nadat de keeper van de Enschedeërs uit het veld was gestuurd wegens hands buiten zestien. Toen was de stand al 0-3. Bij Rohda Raalte is de hele selectie fit en dus zal trainer Frank Tempelman de beste 11 spelers op kunnen stellen.

Verder is nog even leuk om te vermelden dat Ronald Gomez donderdagavond geslaagd is voor zijn TC 2 trainersdiploma. Namens de communicatie commissie van Rohda Raalte willen wij hem feliciteren!

De wedstrijd op sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en wordt geleidt door Dhr. Laarhuis uit Delden en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Dorsthorst en Dhr. Wannet. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Rens Hazelhekke (Rohda Raalte O11-11)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte O11-12
Sponsor wedstrijdbalKroese Wevers

Resultaten van de laatste 5 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
28-02-2016 1-1 Jeffrey de Visscher
15-09-2012 1-0 Django Ngutra
11-09-2011 0-1
01-05-2011 2-0 Dirk-Jan Klijn Velderman & Jordy Bloo
18-04-2009 5-0 Anne Nijland(3x), Dirk-Jan Klijn Velderman & Onur Yurukel

Voor jou geselecteerd

Naar boven