Nieuws

Rohda Raalte JO9-1 succesvol bij Pec Zwolle

Niet alleen in de competitie gaat het goed met Rohda Raalte JO9-1. Ook op het 6 vs 6 toernooi in Kampen georganiseerd door PEC Zwolle behaalde Rohda Raalte JO9-1 een mooi resultaat. Rohda Raalte JO9-1 bereikte de halve finales door eind vorig jaar eerste te worden in de kwartfinalepoule met CSV Apeldoorn, CSV’28, Nunspeet, Go Ahead Kampen, DOS Kampen en Sv Lelystad’67 als tegenstanders. CSV’28, Go Ahead Kampen en Sv Lelystad’67 gingen door als nummer 2, 3 en 4.

6 vs 6 toernooi Kampen

Berkum, Staphorst, Alcides en SVI plaatsten zich uit de andere poule, wat tegelijkertijd gespeeld werd op een andere locatie. Zodoende stonden woensdagmiddag dus de halve finales op het programma. In 2 poules van 4 werd er gestreden om de felbegeerde winst. Door in de poule van zowel Go Ahead Kampen JO9-1 (3-0) SVI JO9-1 (3-0) en Staphorst JO9-1 (3-1) te winnen, wist Rohda Raalte zich te verzekeren van een plek in de finale.

Marilyn

De finale zal worden gespeeld voorafgaand aan de eredivisiewedstrijd PEC Zwolle – Heracles op 22 April. De winnaar uit de andere poule, die bestond uit CSV’28, Sv Lelystad’67, Berkum en Alcides, werd Sv Lelystad’67 en is daarmee de tegenstander van Rohda Raalte JO9-1 in de finale. Sv Lelystad’67 was de tegenstander waar Rohda Raalte in de eerdere ontmoeting nipt van wist te winnen. Het beloofd dus een spannende finale te worden met Rohda Raalte JO9-1 hopelijk als winnaar!

Demy Goedkoop (Trainer Rohda Raalte JO9-1)

Cirkel vorm

Voor jou geselecteerd

Naar boven