Nieuws

Voetbal zoals het hoort

Afgelopen zaterdag speelde Rohda Raalte MO15-1 thuis tegen SVI MO15-1. De meiden uit Zwolle wonnen deze wedstrijd met 2-5. We ontvingen van de leiding van SVI zaterdagavond een email, deze is zo uniek, die willen we niet onthouden! Zo blijkt maar weer dat het dames/meiden voetbal heel leuk is!

Voetbalplaatjes Rohda Raalte

Voetbalplaatjes Rohda Raalte

Goedendag,
Vandaag hebben wij tegen uw meidenteam MO15 gespeeld bij u thuis. Graag wil ik u mijn complimenten geven voor dit team en haar leiding.

Onze meiden hebben genoten van deze wedstrijd en niet zo zeer omdat wij gewonnen hebben maar uw meiden hebben hebben zich zeer sportief gedragen gedurende de gehele wedstrijd. Ook met de leiding werd door ons als zeer prettig ervaren. Na afloop kwamen de meiden zelfs ons ( trainer coach etc.)feliciteren. Nu is dit geen incident want een aantal meiden kwamen we later bij SVI MO 17 ook weer tegen, ook hier kwamen we een aantal meiden tegen, die we ook in Raalte tegenkwamen, die na afloop keurig naar de dugout kwamen om te bedanken voor een leuke wedstrijd. Dit werd vooral door de keepster uitgedragen.

Graag wil ik u vragen om dit team onze dank en complimenten te geven voor een fijne voetbaldag. Misschien lijkt dit overbodig maar helaas komen we ook gehele andere situaties tegen. Nogmaals een welgemeende compliment van onze kant!

Met vriendelijke groet

Trainer/Coach/leider
SVI MO15

Voor jou geselecteerd

Naar boven