Domper tegen koploper Bvc’12: 2-3

Rohda Raalte heeft zondagmiddag niet weten te winnen van koploper Bvc’12. In een spannende wedstrijd was Bvc’12 uiteindelijk de bovenliggende partij en liet zien dat het niet voor niets de ranglijst aanvoert.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte begon dan wel goed aan de wedstrijd en kwam ook terecht op voorsprong middels een wonderschoon doelpunt van de jarige Thom Strijland. Daarna was het Bvc’12 dat in mum van tijd op een 1-3 voorsprong kwam. De eindstand werd voor de rust al bereikt toen Dirk-Jan Klijn Velderman de 2-3 binnen kopte.

Na rust bleef Rohda Raalte het proberen om de gelijkmaker te forceren, maar slaagde daar niet in. De grootste kans was er diep in blessuretijd voor Coen van Heun die 1 op 1 met de keeper van Bvc’12 helaas niet kon scoren.

Door dit verlies ziet het de ploegen uit de middenmoot steeds dichterbij komen. Toch blijft de vierde plaats nog altijd in zicht door het verlies van Tubantia bij Quick 1888 dat de derde periode leidt. De vierde plaats zou recht kunnen geven op een nacompetitie plek. Daarover meer in de komende weken.

Volgende week maandag, 2e paasdag, speelt Rohda Raalte de inhaalwedstrijd thuis op Sportpark Tijenraan tegen Longa’30.

‘7 1-0 Thom Strijland; ’18 1-1 Jesper Elders; ’31 1-2 Olivier ter Horst; ’34 1-3 Wahid Rashidi; ’43 2-3 Dirk-Jan Klijn Velderman.
Scheidsrechter: Dhr. Weghorst
Geel: Thom Strijland, Coen van Heun & Fabian Put (Rohda Raalte) & Niek Sebens (Bvc’12).

Jens Veldwachter, Lennart Krijger, Fabian Put, Coen van Heun, Jeroen Jansen (’81 Sven Kruiper), Thom Strijland, Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet (’62 Edilson Coelho), Ogúzhan Sahin en Ronald Gomez.

Foto’s: Erik Roelofs
Camera: Arno Westerik
Montage: René Kappert