Nieuws

Actie “Hart voor Salland“ door Rabobank Salland en samenwerking Rabobank met ROHDA Raalte

Gisterenavond heeft onze voorzitter Han Reinders, tijdens de uitreiking van de Rabobank-actie Hart voor Salland, de drie verenigingen met de meeste stemmen in de categorie “SPORT” namens de Rabobank een waardecheque mogen overhandigen.

IMG_0129

Waarom doet Rohda Raalte niet mee met de actie Hart voor Salland?
Er is bewust de keuze gemaakt door Rabobank om een apart samenwerkingsverband op te stellen met ROHDA Raalte en de vereniging niet mee te laten doen aan actie Hart voor Salland, omdat wij een zeer grote vereniging zijn met 1500 leden. Daarbij is hebben we niet alleen veel leden, maar hebben we ook een groot sociaal netwerk. Wij zouden dan heel veel stemmen wegnemen en dat is niet eerlijk is voor de kleinere verengingen. Daarom is bewust de keuze gemaakt om op een andere manier samenwerking te zoeken.

IMG_0134

Wat is de samenwerking?
In het kader van het nieuwe sponsorbeleid van de Rabobank zal de samenwerking anders ingevuld gaan worden. Daar zijn we op dit moment over in gesprek. Binnenkort wordt een 2 jarig samenwerking verband met de Rabobank ondertekend. G-voetbal, Meisjesvoetbal en Gé Nijboer toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en door de samenwerking kan Rohda Raalte zijn maatschappelijke rol gaan vergroten.

Voor jou geselecteerd

Naar boven