Nieuws

Vier nieuwe vrijwilligers bij de jeugdafdeling

De jeugdcommissie is erg blij met het invullen van maar liefst 4 vacatures bij de jeugdafdeling. Hieronder stellen wij ze even voor. Wij wensen onze nieuwe vrijwilligers veel plezier bij het vervullen van hun nieuwe taken.

nieuwe gezichten Jeugd v3

Bjorn Spijker, secretaris Jeugdcommissie
Graag wil ik mij even voorstellen aan diegene die mij nog niet kennen: Ik ben Björn Spijker, 42 jaar, getrouwd en de trotse vader van drie kinderen waarvan de twee jongens wekelijks voetballen bij Rohda Raalte. Ik zag de oproep waar tal van vrijwilligers gevraagd werden op Facebook en op de site van Rohda Raalte langskomen. Hierop heb ik gereageerd dat ik graag weer wat wil gaan doen binnen de club. Zelf ben ik de laatste twee jaar wekelijks als supporter van de teams van onze jongens aanwezig geweest. Daarvoor ben ik een paar jaar leider van de oudste en één jaar van mijn jongste zoon geweest. In een verder verleden ben ik van mijn 8e tot 30e actief lid geweest op recreatief niveau en ook diverse jaren leider van een senioren en pupillenelftal geweest. Na mijn aanmelding en een gesprek ben ik toegetreden tot de jeugdcommissie. De exacte invulling, naast de rol van secretaris die ik ga oppakken, moet nog worden ingevuld maar ik zal bij diverse projecten aanhaken. Ik heb er veel zin in om weer actief bezig te zijn binnen de vereniging en hoop dat meerdere mensen deze uitdaging willen aangaan.

Luuk Fuselier, coördinator JO19
Al eerder hadden wij Luuk Fuselier bereid gevonden om organisatorisch O19 coördinator te worden. Voor deze leeftijdsgroep zocht de jeugdcommissie naar een jonge en enthousiaste vrijwilliger die mede door zijn leeftijd een optimale aansluiting met de jeugdspelers kan bewerkstelligen. Luuk is momenteel medeleider van Rohda Raalte 6 en is in het dagelijks leven net afgestudeerd als arbeids- en organisatiepsycholoog. Momenteel is Luuk op zoek naar een mooie functie binnen een HR afdeling (personeelszaken) en is ondertussen hulp kok bij Bar & Brasserie Zwakenberg. De hoofdtaak van Luuk is spelers voor Rohda Raalte behouden en deze te begeleiden naar een leuke plek binnen onze recreatie seniorenafdeling. Wij hebben het volste vertrouwen in Luuk die gebruik kan maken van zijn relatie met Marloes Eikelboom (bestuurslid recreatie senioren) en zijn ervaring als jong senioren lid.

Matthijs Cents, coördinator JO17
Wij waren ook al een geruime tijd op zoek naar een organisatorisch coördinator voor de onder 17 groep. Ook in deze leeftijdsklasse waren wij op zoek naar een jonge knaap die aansluiting heeft of krijgt met de spelers. Matthijs is momenteel trainer van JO17-3 en zal dat ook volgend jaar blijven doen. Matthijs is 20 jaar en krijgt het komende jaar desgewenst en indien nodig ondersteuning van mede-coördinator Wim Antonides. Trost vertelde Matthijs dat hij de afgelopen vier jaar al drie keer kampioen is geworden met zijn team. Matthijs is bezig aan zijn laatste jaar VBO en zal volgend jaar aan de universiteit van Amsterdam rechtsgeleerdheid gaan studeren.

Ruud Groen, coördinator JO13
Ook Ruud stelt zich even zelf voor: Hallo, ik ben Ruud Groen, 48 jaar en fanatiek spelend lid bij de veteranen. Ik heb sinds dertien jaar een eigen bedrijf in arbeidsverhoudingen en ben getrouwd met Esther. Samen hebben we twee kinderen en zijn we alle vier spelend lid van Rohda Raalte. Ik ben mijn “voetbal” carrière begonnen bij SV Raalte maar ben een kleine vijf jaar geleden bij Rohda Raalte terecht gekomen omdat mijn zoon hier wilde voetballen. Mijn Rohda Raalte loopbaan is begonnen met het voortzetten van de F-league en vervolgens ben ik trainer/leider geweest bij verschillende teams en vond dat deze functie niet oningevuld mocht blijven. Ondanks het feit dat ik ooit bij SV Raalte ben begonnen heb ik in die vijf jaar Rohda Raalte gezien als mijn club en ik hoop hier een verdere positieve bedrage aan de club te kunnen leveren.

Namens de jeugdcommissie
Rien van der Hooft

Voor jou geselecteerd

Naar boven