Nieuws

ROHDA Raalte wint Skopeintoernooi in Winterswijk

Onze jeugdteams JO11-1, JO11-2, JO9-1 en JO9-2 hebben na een zinderend slot een fantastisch resultaat in Winterswijk geboekt door het jaarlijkse Skopeintoernooi te winnen. Deelnemende clubs; FC Winterswijk, Bon Boys, Rohda Raalte, SV Epe, Quick’20 en FC Zutphen.

In dit toernooi worden alle punten van alle teams bij elkaar opgeteld. In 20 wedstrijden verdiende Rohda Raalte 43 punten, 1 meer dan Bon Boys dat beslag legde op de 2e plaats. In stijl, met de Rohdabus, met als chauffeur Henk Roelofs, die weer als vrijwilliger de bus bestuurde, vertrokken de teams richting Winterswijk op weg naar de zege. Rohda Raalte begon deze zonnige dag op een fantastisch sportpark voortvarend aan het toernooi en na 6 wedstrijden had het al 15 punten verdiend. Gedurende de dag werd het echter steeds spannender doordat Bon Boys, op een enkel puntverlies, ook veel bleef winnen.

Het Rohdalegioen bewoog zich van veld naar veld om de andere teams aan te moedigen, misschien wel de grootste winst van de dag. Vóór de laatste ronde had Bon Boys zelfs 2 punten meer dan Rohda Raalte bij elkaar gespeeld waardoor slechts één scenario over bleef, zelf alle 4 wedstrijden winnen en Bon Boys één van de 4 wedstrijden (of meer) niet winnen. Met 12 punten uit de laatste vier wedstrijden lag de druk vol op Bon Boys JO11-1 dat alle wedstrijden gewonnen had. Het kon de druk niet aan en verloor van FC Winterswijk met 2-1. Het feest, óók in de bus terug, barstte los en terug op Tijenraan werden de teams door veel supporters met veel kabaal ingehaald, waarna afgesloten werd met feestpatat.

Zal er dan geen rood en geel meer weeeezen……….

Foto, video’s & verslag: Patrick van Dartel & Jürgen Klein Douwel

Voor jou geselecteerd

Naar boven