Nieuws

Imre van der Vegt gaat naar PEC Zwolle vrouwen

Na ruim 9 seizoenen gevoetbald te hebben in verschillende teams bij Rohda Raalte ga ik nu mijn overstap maken naar Jong PEC Zwolle waar ik verder kan werken aan mijn ambities en doelen. Ik heb een goede ontwikkeling doorgemaakt en een bepalende speelster geworden in de selectieteams. Dit blijkt ook uit de interesse van FC Twente, CSE/PEC Zwolle, CTO en mijn eerste interland voor Nederland O16 dit jaar.

Opmaak 1

Op 13 mei was mijn allerlaatste wedstrijd bij Rohda Raalte JO15-1 (C1). Een mooi moment in die wedstrijd was dat de jongens uit mijn team, waar ik bijna alle jaren mee gevoetbald heb, mij op hun schouders van het veld afdroegen in de laatste minuten. Ook heb ik nog een aantal hele leuke dingen als herinnering aan mijn periode bij Rohda Raalte gekregen, waaronder een mooi shirt met alle namen erop.

Ik kijk terug op veel leerzame en zeker ook leuke jaren bij Rohda Raalte, waar ik altijd met veel plezier naar de trainingen en wedstrijden ging. Wel heb ik altijd extra hard moeten knokken voor een plekje in de selectieteams als meisje tussen de jongens. Ik hoop dat dat goed is geweest voor alle meiden die nu nog gaan volgen.

Jullie zullen mij vast nog wel een keer zien op sportpark Tijenraan, mede omdat mijn broertje volgend seizoen weer in JO13-1 speelt!

Groeten Imre van der Vegt

Voor jou geselecteerd

Naar boven