Nieuws

Kom in actie en spek de clubkas!

Ook dit jaar zijn wij benaderd door de organisatie van de Fisherman ’s Friend Strongsisterun/Strongmanrun met de vraag of wij vrijwilligers willen werven voor dit spectaculaire evenement! Aangezien de vrijwilligers die vorig jaar hebben geholpen vanuit Rohda Raalte, het erg naar hun zin hebben gehad en het ons een leuke duit oplevert, gaan wij ook dit jaar op zoek naar vrijwilligers die namens Rohda Raalte willen helpen.

strongmanrun2

zaterdag 2 september is de Strongsisterrun en zondag 3 september is de Strongmanrun. Op beide dagen een pittig parcours vol met obstakels door de bossen door Hellendoorn en Nijverdal, met duizenden deelnemers. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bijvoorbeeld bij de garderobe, inschrijving, hindernissen, waterposten, oversteekplaatsen, catering enz. Het geld wat je verdient met je hulp, gaat naar de clubkas van Rohda Raalte.

Alle vrijwilligers worden goed verzorgd gedurende de dag met drinken en een lunchpakket. Om ervoor te zorgen dat ze goed zichtbaar zijn, krijg je als vrijwilliger een Crew shirt die je mag houden. Als afsluiter van de dag is er een BBQ voor alle vrijwilligers. Ben je minimaal 16 jaar en wil jij je op deze manier inzetten voor Rohda, dan komen wij graag in contact met je. Voor meer informatie en aanmelden mail naar: ontspanning@rohdaraalte.nl. Ook aanmeldingen van complete teams zijn uiteraard van harte welkom!

Jan Broekgerrits, Tonny ten Hove, Corine Hazelhekke

Voor jou geselecteerd

Naar boven