Nieuws

Vrijwilliger van het Jaar: Hans Hekking

Vrijwilliger bij onze mooie club Rohda Raalte ben je niet zomaar. Vrijwilliger zijn houdt in, dat je de club een warm hart toedraagt en bereid bent om er tijd en energie in te steken. Dat wordt zeer gewaardeerd en als blijk van die waardering zetten we ieder jaar iemand in het zonnetje die zich al een tijd verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Het accent ligt daarbij niet op het aantal taken, maar op de wijze waarop de taken worden uitgevoerd, met inzet en verantwoordelijkheidsbesef.

tmp_18712-20170610_2104151236036497

Hieronder leest u de speech van voorzitter Han Reinders:

De persoon die wij vandaag in het zonnetje gaan zetten is een zeer betrokken Rohda Raalte clubman. Zijn kenmerken:
– Goede organisator
– Grote gedrevenheid en is zeer gemotiveerd
– Groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat hij doet, doet hij goed
– Altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken.

Wat heeft hij zoal gedaan (langzaam gaan we een tip van de sluier oplichten)
– Jarenlang leider (zelfs in mijn jeugd en dat is al een tijdje geleden) en nu nog steeds leider van een jeugdselectie team.
– Jarenlang een belangrijke rol vervuld binnen de kleding commissie, en mede door zijn organisatorisch inzicht zijn er flinke stappen gezet.
– Altijd een belangrijke rol vervuld bij het Rabobank Gé Nijboer Loterij en moest helaas door omstandigheden, dit keer verstek laten gaan bij De Grote Rohda Raalte Loterij, maar zorgde er wel voor, dat alle loten binnen zijn team zijn verkocht.

Kortom, onze vrijwilliger van het jaar oftewel Rohda clubman in hart en nieren is een persoon die zich met veel motivatie en gedrevenheid inzet voor onze fantastische vereniging Rohda Raalte: Hans Hekking.

Voor jou geselecteerd

Naar boven