Nieuws

Rohda Raalte MO15-1 bezoekt Oranjeleeuwinnen

Afgelopen dinsdag, 13 juni, zijn wij met het team Rohda Raalte MO15-1 als afsluiting van het super leuke seizoen naar Nederland tegen Oostenrijk vrouwen geweest. Deze wedstrijd werd in de Adelaarshorst van Go Ahead Eagles gespeeld. We zijn van te voren met het team en het kader naar Tijenraan feestpatat wezen eten.

IMG_1879

Vervolgens kregen wij als verrassing te horen dat we met de spelersbus van Go Ahead Eagles naar de wedstrijd toe gingen. Dus toen gingen we onderweg naar Deventer. We waren hier redelijk vroeg, maar er stonden allemaal leuke dingen op het plein. Onder andere kon je je laten schminken. Ook kon je een foto laten maken met de beker.

Daarna gingen we natuurlijk de wedstrijd kijken. Toen de wedstrijd begon, scoorde Nederland binnen 3 minuten al 2 keer! Uiteindelijk won Nederland met 3-0. Daarna gingen we weer naar huis na een super leuke maar wel late avond! Natuurlijk gingen we ook weer terug in de spelersbus.

We hebben een super leuke avond met z’n allen gehad. Maar vooral een super leuk, gezellig en leerzaam seizoen! We willen in het bijzonder ons geweldige kader bedanken. We blijven elkaar zien en iedereen veel plezier volgend jaar! En ook zeker niet te vergeten willen wij Mark Roescher van TCR bedanken voor de spelersbus. Dit was een super leuke verrassing en ook zeker een leuke ervaring!

Er is ook nog een super leuke after movie! Hier komen ook 2 van onze speelsters in voor!

Groetjes,

Rohda Raalte MC1
Gemaakt door: Iris Buis & Lois Hazelhekke
IMG_1931

IMG_1922

IMG_1886

IMG_1880

IMG_1876

IMG_1875

Voor jou geselecteerd

Naar boven