Nieuws

Rohda Raalte meisjes verzorgen speelsters escort UEFA Women’s Euro 2017

Op de openingsdag van het Uefa Women’s Euro 2017, hebben 18 Rohda Raalte meisjes de speelsters van Denemarken en België begeleid naar hun eerste wedstrijd op het WEURO 17, te Doetinchem.

IMG_0185

Deze 18 Rohda Raalte meisjes, samengesteld uit de teams MO13-1, MO11-1 en MO11-2, moesten zich om 16:45 uur melden aan de poort van het stadion de Vijverberg te Doetinchem, waarna ze instructies kregen, oefenden en door de UEFA, gesponsord door Adidas, in een prachtig (hoe toevallig!! Rood/Geel) tenue werden gehesen (welke ze uiteraard mochten houden als blijvend aandenken).

Na lang wachten, het nuttigen van een lekkere lunch was het dan om 20:30 uur eindelijk zover, de dames betraden het stadion en stelden zich op in de spelerstunnel van het stadion, de ene helft liep op met de dames van België, de andere helft met de dames van Denemarken. Tijdens het spelen van de volksliederen kwamen al onze meisjes volop in beeld, welke te zien was op NOS.nl, Eurosport en de Belgische zender Sporza Live. Duidelijk was te zien dat ze genoten van het moment en dat ze uiteraard super trost waren, een belevenis om nooit meer te vergeten.

IMG_0187

Hierna betraden de meisjes de tribune waar hun trotse ouders al op hun zaten te wachten. Samen met de ouders bekeken de Rohda Raalte meiden de wedstrijd en werden de dames nogmaals getrakteerd, nu op een goody-bag van de UEFA, en lekkere snoep. Een dag om nooit te vergeten, want wat hebben ze genoten.

Thuis gekomen en lekker in bed gestopt droomden de dames nogmaals van deze onvergetelijke dag en hun droom om over circa 8 jaar zelf als speelster op het Women’s EK te spelen!

IMG_0160

IMG_0162

IMG_0167

IMG_0168

IMG_0169

Voor jou geselecteerd

Naar boven