Nieuws

Meiden Rohda Raalte supporteren Oranje Leeuwinnen

De meiden van ROHDA Raalte beleven mooie weken. Als supporters van de Oranje Leeuwinnen hebben ze al enkele wedstrijden bezocht tijdens het EK voor vrouwen. Enkele speelsters en begeleiders hebben zelfs al kaarten voor de aankomende halve finale en finale in Enschede. Het spandoek van ROHDA Raalte zal aanstaande donderdag weer te zien zijn!

Deel van de ROHDA Raalte meiden

Tijdens dit toernooi, de WEURO17, waren enkele meiden Player escort bij de wedstrijd Belgïe – Denemarken in Doetinchem. Hier kregen ze een fantastisch mooi tenue wat we altijd zien op de TV, het rood/gele tenue, ten teken van fairplay!

We zien dat het leden aantal van het meidenvoetbal blijft groeien. Natuurlijk zijn nieuwe meiden ook van harte welkom om bij ROHDA Raalte te komen voetballen. Er wordt buiten de trainingen en wedstrijden om van alles georganiseerd om aan teambuilding te doen. Zwemmen met de gehele jeugdafdeling, vossenjacht, Rohdakamp, Vriendinnendag, uitjes naar Eredivisiewedstrijden Vrouwenvoetbal zijn een aantal activiteiten waar de meiden aan mee kunnen doen. Plezier staat bovenaan!

Wil jij ook komen voetballen, dan kan dat natuurlijk! Je bent van harte welkom bij onze mooie club! Het is zelfs mogelijk om een aantal keren gratis mee te trainen! Neem contact op met 06 27 18 95 02 of stuur een email naar meisjesvoetbal@rohdaraalte.nl

Voor jou geselecteerd

Naar boven