Nieuws

Rohda Raalte eindigt als 6e op Fletcher Top Toernooi

Rohda Raalte is afgelopen zaterdag 6e geworden op het sterk bezette Fletcher Top Toernooi van Excelsior’31. Zonder de ‘vaste’ waarden in de aanval, werd er prima verdedigd. Een goede les op dit toernooi met toch een sterke bezetting.

Dinsdag 15 augustus werd er gelijk gespeeld (0-0) tegen zaterdag hoofdklasser HZVV en verloor het met 2-0 van zaterdag hoofdklasser Excelsior’31. Zaterdag 19 augustus werd er gelijke gespeeld tegen derde divisionist jong De Graafschap (0-0), werd er gewonnen van zaterdag 1e klasser DOS’37 (1-0) en werd er na shoot-outs verloren van zaterdag hoofdklasser HZVV. Het enige doelpunt in het toernooi werd gescoord door JO19-1 speler Lucas Wuarbanaran.

Hieronder ziet u samenvattingen van alle wedstrijden, hierbij moet er wel aangemerkt worden dat in de wedstrijd tegen Excelsior’31, Rohda Raalte wel wat meer mogelijkheden gehad heeft dan u in deze samenvatting ziet. Alle samenvattingen zijn gemaakt door Excelsior’31 TV. Tevens een interview van RTV Oost met Frank Tempelman.

Dinsdag 15-8, HZVV – ROHDA Raalte:

Dinsdag 15-8, Excelsior’31 – ROHDA Raalte:

Zaterdag 19-8, jong de Graafschap – ROHDA Raalte:

Zaterdag 19-8, DOS’37 – ROHDA Raalte:

Zaterdag 19-8, HZVV – ROHDA Raalte:

Voor jou geselecteerd

Naar boven