Nieuws

Walking Football officeel van start

Vrijdagochtend 1 september, klokslag 11:00 uur ging het nieuwe onderdeel binnen de Rohda Raalte familie van start: Het Walking Football. Initiatiefnemer Chris van der Woude en bestuurslid Marloes Eikelboom trapten af. Een welkome aanvulling op het ‘assortiment’ voetbal binnen de Rohda Raalte familie!

Het Walking voetbal is een initiatief dat in de kinderschoenen staat, maar door zeer ervaren voetballers is opgepakt om er een succes van te maken. Door middel van het Walking voetbal krijgen 55-plussers die niet meer kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal weer de kans om hun geliefde sport te beoefenen en samen gezellig een balletje te trappen. Een combinatie van passie en fit blijven!

Aanvang en tijden
Zoals bij velen van u bekend is de startdatum voor het Walking voetbal in het seizoen 2017/2018 vrijdag 1 september 2017. De trainingen zullen iedere vrijdagochtend om 10±30 uur starten.

Lidmaatschap
Om deel te kunnen nemen aan het Walking voetbal is een lidmaatschap voor ‘alleen trainende leden’ nodig. Voor het seizoen 2017-2018 geldt een introductiekorting van € 31,70, in plaats van € 117,70 betaalt u slechts € 86,00!

De contributie is bij vooruitbetaling per halfjaar verschuldigd. Op verzoek kan de contributie ook worden voldaan per maand, per kwartaal of per jaar. De contributie kan worden voldaan door middel van automatische afschrijving (geen extra kosten) of niet-automatische afschrijving (€ 2,50 extra kosten per betaling). Mocht u al contributie voor het seizoen 2017-2018 hebben betaald (bijvoorbeeld in de vorm van een niet-spelend lid of ondersteunend lid) dan zal de contributie worden verrekend.

Aanmelden
Heeft het Walking voetbal uw voetbalhart ook sneller doen kloppen? Meld u dan aan door middel van het aanmeldingsformulier en maak deel uit van deze sportieve en gemotiveerde groep. Middels het bijgevoegde aanmeldingsformulier kunt u zich als trainend lid aanmelden. U kunt het ingevulde aanmeldformulier toezenden aan: ledenadministratie@rohdaraalte.nl, dan wel ingevuld inleveren in het postvak van de ledenadministratie op het Rohdacomplex. Het is ook mogelijk u tijdens de trainingen van het Walking Football in te schrijven.

Aanmeldingsformulier Walking Football

Tot slot
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met Chris van der Woude – contactpersoon Walking Football (tel. 0572-750642) of met Marloes Eikelboom – voorzitter recreatiecommissie (tel. 06-20259102).

Namens het bestuur van Rohda Raalte heet ik u van harte welkom bij het Walking Football van onze vereniging en wens ik u een prettig seizoen.

Met vriendelijke groet,

Marloes Eikelboom
Voorzitter Recreatie Commissie

Foto´s: Erik Roelofs

Voor jou geselecteerd

Naar boven