Keeper redt de eer van B7

Voor een oefenpotje tegen B5 hoeven we de jongens niet te motiveren. Tóch proefde ik voorafgaand aan de wedstrijd enige onderschatting. Fysiek is B7 groter en sterker, maar voetballend en conditioneel ? Al snel kwam B5 op voorsprong, maar voor rust werd de gelijkmaker gescoord.

De score in de tweede helft verliep hetzelfde. Van 2-1 naar 2-2. De vermoeidheid sloeg toe en de jongens riepen om water, een wissel of hun moeder. Chris Fydrich hield B7 door enkele geweldige reddingen (inclusief een gestopte penalty) in de wedstrijd. Eindstand 2-2.

Anja heeft geregeld dat bij uitwedstrijden één van de chauffeurs gaat vlaggen. Volgende week rijden Marieke, Wencke, Anja en Lidy. Fijn voor de jongens die om hun moeder roepen, maar wanneer sta je eigenlijk buitenspel ?