Nieuws

De competitie gaat beginnen

Eindelijk gaat de competitie weer beginnen. Rohda Raalte start dit weekend met een uitwedstrijd in Nijmegen tegen Quick 1888. Het is direct al een topper daar er bij beide teams weinig verandering in het spelersmateriaal is. Vorig seizoen verloor Rohda Raalte nog beide duels van de Nijmegers. Wat zal er dit seizoen gaan gebeuren? Gaat Rohda Raalte voor een punt of gaat er gespeeld worden om de winst? We gaan het aanstaande zondag meemaken.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Voor de uitsupporters is het misschien wel leuk om er op tijd naar toe te gaan. Om 13:00 uur krijgt Quick 1888 namelijk de KNVB-Beker uitgereikt door de voorzitter van de KNVB Michael van Praag, die men in 1949 won. Destijds was de beker een wisselbeker. Quick 1888 heeft geld ingezameld en krijgt dus een replica van de KNVB-beker. Van Praag wordt er ontvangen rond 12:30 uur en zal om 13:00 uur de beker in het clubhuis overhandigen. Na de overhandiging blijft Van Praag aanwezig. Kortom, de KNVB-voorzitter is een dagje op bezoek bij een mooi duel in de 1e Klasse E. Het zal voor Quick een historische dag worden. Voor Rohda Raalte de zaak om deze dag toch een klein beetje te ‘verpesten’.

De wedstrijd op Sportpark de Dennen staat onder leiding van Dhr. Coppens en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Hannink en Dhr. Seegers. De wedstrijd zelf begint om 14:00 uur.

Voor jou geselecteerd

Naar boven