Nieuws

Veronique de Koning vond Pupil van de Week zijn Superleuk

Bij de Sallandse derby tussen Rohda Raalte en Heino is Veronique de Koning de Pupil van de week. Samen met de meiden van Rohda Raalte MO11 1 & 2, die paradeteam van de week zijn, zal Veronique de wedstrijdbal die aangeboden is door Horeca Groothandel List op het veld brengen en zullen de meiden van MO11 1 & 2 de spelers begeleiden naar het veld. Veronique stelt zich hieronder aan jullie voor:

Voor: Mijn naam is Veronique de Koning, ik ben 10 jaar oud. Ik zit op OBS de Vogelaar, in groep 7. Ik zit nu ongeveer een jaar op voetbal. Nu zit ik in het team ME1, we hebben een erg leuk team. Meestal ben ik keeper. Mijn favoriete voetbalclub op dit moment is Ajax. Ik vind het ook erg leuk dat ik ben uitgekozen als pupil van week. Ik heb al eens eerder met de spelers het veld op gelopen. Dit was tijdens het vrouwen WK. Ik liep mee met België in de wedstrijd België – Denemarken. Dit vond ik ook erg leuk om te doen, hierdoor heb ik er ook erg veel zin in!

Na: Zaterdag 30 september 2017 mocht ik als pupil van de week meelopen met ROHDA RAALTE – VV HEINO. De voetballers waren erg aardig tegen mij. Ik mocht samen met de spelers de warming-up doen dat was superleuk. Ik vond het ook erg leuk om mee het veld op te lopen. Ik mocht bij het begin van de wedstrijd een muntje opgooien en het eerste doelpunt maken, er waren veel toeschouwers die begonnen allemaal te juichen. Samen met mijn team MO11-1 en MO11-2 hadden we in de pauze nog latje trap, ik heb 1x de lat geraakt. Na afloop kreeg ik nog een mooie ROHDA bal. Het was een superleuke avond, bedankt daarvoor.
Groetjes Veronique

Voor jou geselecteerd

Naar boven