Nieuws

Rohda Raalte JO17-7: Winnen van de ‘Koploper’

Ook vandaag weer een wedstrijd voor de jongens. Twee wedstrijden gespeeld en direct al tegen de koploper word er geroepen. Wie is er nu koploper roep ik nog, na twee wedstrijden is de scheiding in de competitie nog niet te zien vind ik. Dat is pas na 4 gespeelde wedstrijden.

Licht gespannen het veld op. Wat we de vorige wedstrijd NIET hebben gedaan in de laatste 5 minuten gaan we vandaag wel doen maar dan de hele wedstrijd. De zenuwen en het gespannen zijn vervalt al na 10 minuten spelen. Wind mee en direct het leidende team op het veld. Dus dat gaat goed. Onze spits had vandaag zin aan voetballen en dat was te zien boem: 0-1. Toch komt het moment van de laatste 5 minuten van de vorige wedstrijd terug 1-1. Herpakken en Doooooooor!

Denkend aan de laatste 5 minuten van de vorige wedstrijd, want het blijft door je hoofd spoken. Boem 1-2 en we zijn weer op de goede weg. Blijven denken aan de laatste 5 minuten word het 1-3. Wat een 5 minuten in een wedstrijd al niet kan doen. Trots op het team wat zelf hun trainingen samen stelt, met elkaar vecht, stimuleert en helpt.

En toch zou het mooi zijn dat er nog iemand ons team zou willen trainen. Op naar de platte wagen?? Misschien met een goede trainer!

Stefan Westenenk

Voor jou geselecteerd

Naar boven