Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte – Sc Bemmel

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan tegen Sc Bemmel. Een mooie mogelijkheid om de ‘kater’ van de afgelopen twee weken weg te werken. Na het gelijke spel in de sallandse derby tegen Heino en het verlies in de uitwedstrijd tegen Longa’30 is het zaak om te winnen en zo het gat naar de koplopers niet op te laten lopen naar acht punten.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Bij Rohda Raalte is het ‘probleem’ met de blessures steeds kleiner. Jesper Harmens en Djeremy Zandvliet zijn weer aangesloten bij de selectie. Demy Goedkoop mag binnenkort zijn rentree op het veld ook weer gaan maken en Jaouad Akloud is alweer druk aan het het trainen. Ook Don van Rossum is druk aan het trainen met de fysiotherapeut.

Vorig seizoen werd het zowel in de thuiswedstrijd(0-0) als in de uitwedstrijd(2-2) een gelijk spel. Hoe zal het deze keer vergaan? Kom het bekijken! De wedstrijd vangt aanstaande zondag aan om 14:00 uur en staat onder leiding van Dhr. Kuiper uit Vaassen en hij wordt geassisteerd door Dhr. Biharie uit Enschede en Dhr. Mentink uit Deventer. Komt Allen!

Pupil van de week: Marilyn Brummel (Rohda Raalte JO10-1)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO10-1
Sponsor wedstrijdbalAssink Weustink

Voor jou geselecteerd

Naar boven