Nieuws

Dikverdiende overwinning op Sportclub Bemmel

Rohda Raalte heeft zondagmiddag dikverdiend gewonnen van Sportclub Bemmel. Rohda Raalte creëerde een aantal goede kansen en het had eigenlijk in de eerste helft de wedstrijd al moeten beslissen. Daar tegenover stond een bal op de paal en lat van Bemmel.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Het was een boeiend duel waarbij het leek of Bemmel voor een punt kwam. Nadat Lars van Schooten Rohda Raalte na een kwartier op 1-0 had gezet, bleef Bemmel volharden om te blijven voetballen. Ook in de tweede helft, toen Rohda Raalte leek te twijfelen, of doorgaan om de 2e goal te maken of de 1-0 te verdedigen. Gelukkig maakte Edilson Coelho daar een einde aan door in de 82ste minuut de 2-0 binnen te tikken. Vlak daarna was het wederom Coelho die de wedstrijd definitief besliste.

Het was dus een zeer nuttige welkome overwinning. We kunnen omhoog blijven kijken. Ook positief waren de eerste minuten van dit seizoen voor Djeremy Zandvliet en Jesper Harmens. Robin de Jong moest helaas uitvallen met een hamstringblessure. Volgende week staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. Het Hengelose Tubantia komt dan op bezoek.

Karakteristieken:
’14 1-0 Lars van Schooten; ’82 2-0 Edilson José Coelho; ’85 3-0 Edilson José Coelho.
Scheidsrechter: Dhr. Kuiper