Nieuws

Wie wordt er trainer van JO17-7?

Ditmaal de eer aan mij om een verslag van de wedstrijd te posten, aangezien de vaste auteur(s) afgelopen zaterdag niet aanwezig konden zijn door andere belangrijke verplichtingen. En ik wil als kersverse nieuwkomer in dit team de traditie van een wekelijks (wedstrijd)verslag natuurlijk niet verbreken!

Onze vaste coach Stefan was er dus ook niet, maar gelukkig was Frank E. bereid om deze functie waar te nemen (wat hij uitstekend kan!), want zo’n taak moet je mij echt niet toewijzen. Iedereen heeft zo z’n kwaliteiten natuurlijk… Laat ik dus maar eens beginnen over het weer dan: dat was echt geweldig! Zo wil ik elke zaterdag wel langs de lijn staan! Dat mooie weer nodigde ook menige vader, moeder, opa, oma, oom, nichtje en neefje uit om onze jongens aan te moedigen. Leuk hoor, zoveel toeschouwers, die tevens nog eens flink meedachten over de tekst die in het verslag moest komen. Zoals bijvoorbeeld het gedrag van de coach van de tegenpartij. Blijkbaar snapt hij nog niet dat hij een voorbeeldfunctie heeft. Zo jammer…

Wat ook nog even genoemd moest worden in het verslag is de gevulde koek voor de scheidsrechter (en nee, ik maak géén grapje, die krijgen ze echt!). En laten we eerlijk zijn, als je zoveel (onterecht) commentaar krijgt als scheidsrechter, dan heb je zo’n gevulde koek toch dubbel en dwars verdient! Nu over de wedstrijd: beide teams waren flink aan elkaar gewaagd. Na een 1-0 volgde een 1-1 en uiteindelijk gingen we met 1-2 de kleedkamer in. Daar heeft Frank waarschijnlijk een pep-talk gehouden want na de rust volgde al snel een 2-2 door een vrije trap.

Ook ik mocht nog menig balletje trappen deze wedstrijd (omdat de bal elke keer ver buiten de hekken belandde). Helaas werden de laatste 5 minuten ons wéér fataal: de wedstrijd eindigde met een stand van 2-3. Toch ben ik enorm trots op de jongens van dit team! Wat is het een leuke groep zo samen! En ook ik wil bij deze nogmaals graag een oproep doen voor een trainer voor deze jongens (en mocht daar zo’n gevulde koek bij helpen, dan ben ik wel bereid iedere trainingsavond daarvoor te zorgen)!

Voor jou geselecteerd

Naar boven