Rohda Raalte JO17-7 gerommel

De wedstrijd tegen JVC Dedemsvaart stond op het programma. Gaat de wedstrijd wel door? Een dag van te voren nog geen scheids, maar gelukkig met bellen, mailen en appen toch een scheids gevonden. Fijn als er toch weer iemand zich beschikbaar stelt om een wedstrijdje te fluiten. (dank Bert)

Nog steeds zonder trainer maar gemotiveerd om te gaan voetballen. Onderschatten moet je een laag geklasseerde tegenstander nooit doen. Dat krijgen ze wel mee, maar doen ze er dan ook wat mee? Na een rommelig begin toch een doelpuntje de motivatie groeit en we komen tot aan de rust op een 3-0 voorsprong. In de kleedkamer overheerst de jubel stemming. Zelfs onze keeper Chris droomt al van een rentree als voetballer want we staan immers met 3-0 voor. Hij vind dit voldoende en wil mee spelen. Ik leg uit dat als er nog een paar doelpunten bij komen dat ik hem in de spits zal zetten.

Bij aanvang van de tweede helft zie je dat jongens er voor gaan, want ze gunnen het Chris om mee te voetballen. Na de uitloop naar 6-1 word het tijd en houd ik woord. En ja de enige man (Chris) met groene broek en geel shirt maakt er dan toch nog maar even 7-1 van. Voorlopig resulteert dit in een leuke tweede plaats.

Wie word de nieuwe trainer van Rohda Raalte JO17-7 om ons naar de eerste plaats te loodsen?