Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte – ABS

Aanstaande zondag staat er voor Rohda Raalte weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer betreft het de 1e Knock-Out ronde van de KNVB District beker. Zondag 4e klasser ABS uit Bathmen is gekoppeld aan Rohda Raalte. Een wedstrijd die Rohda Raalte alleen maar kan verliezen.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Gezien de wedstrijden die we al eerder deze maand zagen, moet Rohda Raalte gewaarschuwd zijn om onderschatting te voorkomen. De Zweef verloor immers van Dalfsen en Schalkhaar verloor van sv Heeten. Longa’30 ging maar ternauwernood door na strafschoppen ten koste van vv Reunië en RKZVC verloor met maarliefst 4-0 van DZC’68. Kortom, de Raaltenaren zijn gewaarschuwd.

De Algemene Bathmense Sportvereniging staat momenteel aan kop in de 4e klasse H en versloegen een aantal weken geleden sv Raalte met 0-2. Het heeft bijna de 1e periodetitel binnen.

Rohda Raalte daarentegen staat op een goede 3e positie in de 1e klasse E en zal de goede lijn van de afgelopen paar weken door willen trekken naar de topper van volgende week, waar Sportclub NEC wacht.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en wordt geleid door Dhr. de Gooijer uit Heerde. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven