Nieuws

Uitnodiging ‘De coach maakt het verschil’

Uitnodiging Woensdag 29 november 19:45 uur in de instructieruimte van het SCAS gebouw: Trainen met behulp van een app, hoe werkt dat? In navolging van de kick-off van 20 september wordt er nu een avond georganiseerd waar tekst en uitleg gegeven wordt op de KNVB app: RINUS.

Onderwerpen:
Tijdens de kick-off hebben wij veel punten meegekregen van wat er allemaal zoal leeft onder het kader van jeugdelftallen en mensen die zich inzetten voor onze jeugdafdeling. Een veel gehoord punt van jullie is dat jullie op zoek zijn naar hulpmiddelen voor het verzorgen van een leuke en uitdagende trainingen.

Met dit punt zijn wij verder gegaan en hebben wij gekeken wat er zo allemaal op de markt is. Zo onderzoekend zijn wij uitgekomen bij de nieuwe KNVB app: RINUS. In deze app staan allerlei afwisselende oefeningen per thema voor alle leeftijdsgroepen erg helder en duidelijk omschreven en aangevuld met duidelijke video instructies.

Het lijkt ons goed om deze app/programma bij jullie onder de aandacht te brengen door eerst uitleg te geven hoe het werkt om daarna een paar oefeningen in de praktijk te demonstreren. Tevens willen wij jullie deze avond iets vertellen over het positief coachen op en langs het veld.

Voor wie en uitgangspunten:
• De bijeenkomst is interessant voor iedereen die een (kader) functie binnen onze jeugdafdeling heeft. Dus niet alleen voor nieuwe leiders; trainers en begeleiders.
• Wij zien de bijeenkomst als zeer nuttige informatie voor elk team en vinden het dan ook wenselijk dat er minimaal één vertegenwoordiger per team aanwezig is.
Het is belangrijk dat ieder team op de hoogte is van de gang van zaken en afspraken binnen de vereniging.
Wij zullen dan ook werken met een aan-en/of afmeldingsprocedure. U zult hiervoor binnenkort benaderd worden.

En…
Tevens vinden wij dit een mooi moment om op een andere manier met elkaar in gesprek te komen en/of met elkaar kennis te maken. Meeluisteren; meedenken en betrokken zijn is wederom het motto van deze bijeenkomst. Laten we de vereniging samen NOG beter maken.

Programma
19:45 Inloop instructielokaal van het SCAS gebouw
20:00 Opening
20:00 – 20:30 Uitleg werking KNVB app: Rinus door Roeland ten Berge
20:30 Opsplitsing in 2 groepen die beurteling 2 sessies gaan bijwonen

20 minuten Outdoor-sessie Oefeningen in de praktijk door Martijn Hollewand
20 minuten Binnen-sessie Positief coachen door Roeland ten Berge

21:20 – 21:30 Bevindingen van de sessie en enkele mededelingen
21:30 Afsluiting en gezellige samenzijn in de kantine. (na borrelen)

Namens de jeugdcommissie en de werkgroep “de coach maakt het verschil”.

Björn Spijker
Voorzitter “de coach maakt het verschil”

Voor jou geselecteerd

Naar boven