Nieuws

Optimisme en teleurstelling na gestaakte wedstrijd tegen Nec

Het was een aparte zondagmiddag in Nijmegen. Goed spelend op 0-2 komen, maar na ruim een half uur toch de wedstrijd gestaakt zien worden en zo toch enig zins teleurgesteld terug de bus weer in naar Raalte. Zo kunnen we denken we deze middag als beste omschrijven.

Samenvatting & Nabeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte startte prima aan de wedstrijd en speelde misschien wel zijn beste ‘wedstrijd’ van het seizoen. Nec had niets in te brengen en Rohda Raalte kwam via prima treffers van Teun Bakhuis en via een superactie van Edilson José Coelho op een 0-2. Het wachten was eigenlijk op de 0-3 toen Lars van Schooten in de 31e minuut in botsing kwam met de keeper van Nec. Deze ging knock-out en er werd besloten om er een ambulance bij te halen. Om daarop te wachten besloot de scheidsrechter van deze middag, dhr. Wendling dat beide teams naar de kleedkamers mochten gaan.

De ambulance was er vrij snel, wij(redactie) schatten in dat deze er binnen een kwartier was. De keeper werd naar binnen vervoerd op de brancard maar werd niet meegenomen naar het ziekenhuis. Zoals wij het hebben kunnen beoordelen heeft deze keeper zeker wel een hersenschudding. Namens Rohda Raalte wensen wij hem van harte beterschap!

Toch besloot de scheidsrechter dat de wedstrijd definitief gestaakt moest worden. Wij als redactie vonden dit toch wel vreemd, daar we laatst ook bij de wedstrijd Rigtersbleek – RKZVC aanwezig waren, en waar wij een speler van Rigtersbleek (enkelbreuk) zeker zo’n driekwartier hebben zien liggen op het veld toen de ambulance pas kwam. Bij deze wedstrijd werd het spel wel hervat, en hier in Nijmegen werd besloten om definitief te staken. Wie heeft er op welk moment het juiste en beste gehandeld? Het zal altijd een discussiepunt zijn en blijven……….

Feit is nu dat we in ieder geval weer naar Nijmegen zullen moeten reizen om de wedstrijd uit te spelen met een 0-2 voorsprong. De vraag is nu wanneer dit zal gaan gebeuren, daar sc Nec ook nog een inhaalwedstrijd tegoed heeft tegen de Zweef.

Ook werd op deze zondag bekend wie de winnaar zou gaan worden van de 1e periode. RKZVC en Longa’30 hadden beiden nog kans. Beiden verloren, waardoor RKZVC de winnaar werd van de 1e periode. Namens Rohda Raalte gefeliciteerd!

Volgende week zondag mag Rohda Raalte naar Zieuwent in de Achterhoek toe om daar de confrontatie aan te gaan met de winnaar van de 1e periode, RKZVC.

Karakteristieken:
’13 0-1 Teun Bakhuis; ’23 0-2 Edilson José Coelho
Geel: Thom Strijland
Toeschouwers: 60
Scheidsrechter: Dhr. Wendling

Opstelling Rohda Raalte:
Tom Vastenavond, Lennart Krijger, Thom Strijland, Coen van Heun, Jeroen Jansen, Jesper Harmens (C), Dirk-Jan Klijn Velderman, Lars van Schooten, Djeremy Zandvliet, Edilson José Coelho & Teun Bakhuis.

Voor jou geselecteerd

Naar boven