Nieuws

Mooi affiche: Uit naar de koploper

Aanstaande zondag staat er een mooie pot op het programma. ROHDA Raalte mag het in Zieuwent (Achterhoek) opnemen tegen de koploper RKZVC. De Achterhoekers wonnen afgelopen weekend de 1e periode na een 1-0 verlies tegen Tubantia. Daar Longa’30 niet wist te winnen van BWO, ging de periodetitel naar RKZVC.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Deze zondag start de tweede periode die over negen wedstrijden gaat. Het is dus zaak om direct goed te beginnen. Gezien het vertoonde spel van de afgelopen weken, moet deze lijn doorgetrokken worden. RKZVC wil zich natuurlijk revancheren van de nederlaag van afgelopen weekend. Het beloofd dus een mooie pot voetbal te gaan worden.

Bij ROHDA Raalte is de selectie steeds breder en ook Demy Goedkoop en Robin de Jong staan weer onder begeleiding van fysiotherapeut Jordi Koggel op het veld en zullen spoedig bij de groep gaan aansluiten.

De wedstrijd op het sportpark van RKZVC vangt aan om 14:00 uur. Het sportpark ligt aan de Harreveldseweg 17a te Zieuwent. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Klunder uit Hengelo en hij wordt op zijn beurt geassisteerd door Dhr. Landman en Dhr. v.d. Does. Natuurlijk hopen we dat vele Rohda Raalte supporters mee zullen gaan naar de Achterhoek.

Voor jou geselecteerd

Naar boven