Nieuws

Voorbeschouwing ROHDA Raalte – Fc Winterswijk

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte na drie uitwedstrijden op rij weer een thuiswedstrijd. Deze zondag komt nieuwkomer Fc Winterswijk op Sportpark Tijenraan op bezoek. Aan de prima uitslagenreeks van Rohda Raalte kwam afgelopen woensdag een einde toen er verloren werd van zaterdag hoofdklasser SDC Putten.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Aan de prima uitslagenreeks kwam dan wel een einde, maar het vertoonde spel was zeker niet verkeerd. De drie doelpunten die Rohda Raalte tegen kreeg kwamen dan misschien wel voort uit fouten van de Rohda Raalte zelf, maar dit moet een les zijn naar de toekomst. Fc Winterswijk won donderdagavond wel voor de district beker van vierdeklasser Borne (3-0) en is dus een ronde verder. Rohda Raalte kan zich volledig richten op de competitie.

Trainer Frank Tempelman zit in een luxe positie. De selectie wordt almaar breder. Jaouad Akloud heeft inmiddels er weer negentig minuten gespeeld en ook Fabian Put en Robin de Jong zijn weer op het veld aan het trainen. Hoe de basiself voor aanstaande zondag er uit ziet, is nog niet in te schatten, maar de selectie zal niet veel veranderen in vergelijking met de gewonnen uitwedstrijd van afgelopen zondag bij de inmiddels ex-koploper Rkzvc.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan staat onder leiding van Dhr. Coppens uit Nijmegen en hij wordt geassisteerd door Dhr. Mejia en Dhr. Geerdink. Aanvang is 14:00 uur. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Tim Kluin (Rohda Raalte JO11-7)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO10-6
Sponsor wedstrijdbalWantix Led



Voor jou geselecteerd

Naar boven