Monsterscore tegen Fc Winterswijk: 7-1

Rohda Raalte had zondagmiddag geen kind aan Fc Winterswijk. Het won met maar liefst 7-1 van de Achterhoekers. Na zes minuten spelen was de stand al 3-0 en de Rohda Raalte supporters begonnen te schreeuwen: ‘Tien, Tien, Tien……..’.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Al na 30 seconden lag de eerste goal in het netje. Edilson José Coelho strafte direct een fout in de verdediging van Fc Winterswijk af. Daarna was het heel snel, zes minuten, al 3-0 voor de Raaltenaren. Geheel onnodig kwamen de Achterhoekers nog enigzins terug in de wedstrijd, maar toen het 4-1 was, was het gelopen.

Na rust mocht Rohda Raalte zonder al te veel moeite uitlopen naar 7-1. Kortom de lijn die enkele weken werd ingezet, werd prima doorgetrokken. De 3-0 nederlaag in de district beker tegen SDC Putten werd dus weer teniet gedaan. Door deze overwinning stijgt Rohda Raalte op de ranglijst en gaat dus nu over Rkzvc heen. Longa’30 blijft de koploper na een 2-1 zege op de Zweef, de tegenstander van Rohda Raalte aankomend weekend in Nijverdal.

‘1 1-0 Edilson José Coelho; ‘4 2-0 Djeremy Zandvliet; ‘6 3-0 Djeremy Zandvliet; ’23 3-1 Lenn Redeker; ’36 4-1 Teun Bakhuis; ’65 5-1 Teun Bakhuis; ’69 6-1 Lars van Schooten & ’75 7-1 Edilson José Coelho.