Nieuws

Geslaagd sponsoruitje naar FC Twente – AFC Ajax

Eén van de activiteiten die jaarlijks door het Sponsorteam georganiseerd wordt voor de sponsoren van Rohda Raalte, is een uitje naar een wedstrijd van een BVO. De insteek is een gezellige avondje met als ingrediënten voetbal kijken en genieten van een lekker hapje en drankje. Het Sponsorteam organiseert en faciliteert deze avond, de kosten worden door de sponsoren zelf gedragen. De wedstrijd waar dit jaar voor was gekozen, was FC Twente tegen Ajax. Een wedstrijd waar voor beide partijen veel op het spel stond. FC Twente had de punten hard nodig om boven de degradatiestreep te geraken. Ajax moest winnen om in het kielzog te kunnen blijven van koploper PSV.

Op zaterdag 2 december jl. om 15.15 uur verzamelden de 100 sponsoren die zich hadden aangemeld zich in de kantine van Rohda Raalte. Na een kop koffie en een kort woordje van Martijn Smit (voorzitter Sponsorteam) en Han Reinders (voorzitter Rohda Raalte), vertrok het hele gezelschap met twee luxe touringcars van TCR richting de Grolsch Veste. Voorafgaand aan de wedstrijd stond een uitgebreid warm en koud buffet te wachten en uiteraard ontbraken de bekende Grolsch-beugels ook niet.

Tussendoor werden vier oudgedienden met een FC Twente en/of Ajax verleden op een luchtige wijze geïnterviewd door journalist Eddy van der Ley. Deze oudgedienden (Sjaak Swart, Dick Schoenaker, Peter Wisgerhof en John van ’t Schip) vertelden over het verleden en heden. Leuke anekdotes werden afgewisseld met een kritische noot over de toestand van het Nederlandse voetbal. Hun voorspellende gave bleek echter niet zo groot. Niemand had de uiteindelijke 3-3 namelijk goed voorspeld. De wedstrijd, die vanaf mooie plaatsen op de hoofdtribune kon worden bekeken, was een waar spektakelstuk met als morele winnaar de FC Twente supporters waaronder ook diverse sponsoren van Rohda Raalte.

De sponsoren van Rohda Raalte die Ajax een warm hart toe dragen hadden het na afloop wat lastiger maar onder het genot van een lekker drankje na afloop kon die kater wel wat worden weggespoeld. Om 23.00 uur draaiden de luxe TCR touringcars na een zeer geslaagde avond weer de parkeerplaats van Rohda Raalte op. De eerste vraag die bij terugkomst werd gesteld luidde: ‘Wanneer gaan we weer….?’. Op naar volgend jaar dus!

Sponsorteam Rohda Raalte

Voor jou geselecteerd

Naar boven