Nieuws

Vijfde VoetbalQuiz bij Rohda op 26 januari!

Welke drie Italianen misten eigenlijk hun strafschop in de WK-finale van 1994, in welk stadion wordt de Champions League finale van 2018 gespeeld, of wie is alltime topscorer van PEC Zwolle? Weet jij het antwoord op deze vragen of heb je geen enkel idee maar wel zin in een leuke avond, dan is Rohda’s Winter VoetbalQuiz 2018 iets voor jou. De Activiteitencommissie Senioren organiseert opnieuw een quiz voor de echte voetballiefhebbers op vrijdag 26 januari 2018. Inzet is eeuwige roem, een plekje op de wisselbokaal en een leuke hoofdprijs!

Na vier succesvolle eerdere edities neemt de Activiteitencommissie Senioren in januari een jubileumeditie, namelijk de vijfde voetbalquiz voor haar rekening. Denk jij alles van voetbal te weten en wil je dit wel eens meten met je clubgenoten, of wil je gewoon een gezellig avondje uit? Dan is dit avondvullende programma op vrijdag 26 januari echt iets voor jou. In honderd vragen nemen presentatoren Martijn Smit, Dick Vloedgraven en Sander Walraven je mee van Boca Juniors tot Excelsior Moeskroen en van het Weserstadion tot Soccer City. Kortom: een zeer divers speelveld aan vragen.

Inschrijving

De quiz zal net als eerdere jaargangen bestaan uit vier rondes van 25 vragen, verdeeld over meerdere kleine categorieën. Na honderd vragen nemen de drie beste teams het tegen elkaar op in een allesbeslissende finale. Rohda’s Winter VoetbalQuiz 2017 wordt gehouden op vrijdagavond 26 januari om 20.00 uur (inloop om 19.30 uur) in de kantine van Rohda Raalte aan de Zwolsestraat 76. Er wordt gespeeld in twee -of drietallen en deelname kost vijf euro (cash) per persoon. Er is muntverkoop aan de bar (dit kan gepind worden).

De dresscode van deze avond is net als vorig jaar: ‘Voetbal’. Dat wil zeggen: jasjes, shirtjes, petjes, sjaaltjes, aanvoerdersband of Ruud Gullit-pruik. Alles wordt gewaardeerd, zolang de avond maar voetbal ademt. Meedoen? Schrijf je dan hieronder direct in!

    Teamgegevens:(verplicht)

    Deelnemers:(minimaal 2 verplicht)


    Voor jou geselecteerd

    Naar boven