Nieuws

Laatste editie(?) Van Rein Haerlman toernooi prooi voor Rohda 3 en Rohda 9

Afgelopen zondag stond mogelijk de laatste editie van het Rein Haerlman-toernooi op het programma. Zoals eerdere jaren ook het geval was, werd ook dit jaar in twee poules gespeeld, een ochtendpoule en een middagpoule. Waar in de ochtendpoule met name wat oudere teams deelnamen, was de middag voornamelijk de jeugdigere teams. De belangrijkste prijs van het Rein Haerlman-toernooi was als vanouds de fair-play beker.

’s Ochtends was er een poule met onder andere Rohda Raalte 11, twee Rohda Raalte veteranenteams en Rohda Raalte 3. Er werd veel gescoord en het bleef spannend tot het einde. Uiteindelijk werd de winnaar van de ochtendpoule bepaald door het doelsaldo, waar slechts een verschil van één doelpunt viel te noteren. De winnaar was uiteindelijk Rohda Raalte 3, die Rohda Raalte veteranen 1 net achter zich lieten. Rohda Raalte 11 was het beste voor de fairplay beker van de ochtend,maar moest nog afwachten wat de middagpoule zou brengen.

In de middag waren er drie elftallen vertegenwoordigd, verdeeld over vijf teams. Rohda Raalte 6A, Rohda Raalte 6B, Rohda Raalte 9, Rohda Raalte 10A en Rohda Raalte 10B kruisten de degens. Waar vooraf de teams van Rohda Raalte 6 de favoriet leken voor de titel, lieten beide ploegen al in de eerste wedstrijden punten liggen. Het spoor naar de titel voor Rohda Raalte 9 lag daarmee open. De oudjes van Rohda Raalte 9, onder hartstochtelijke leiding van Hennie Koolhof en Rein Tigelaar, maakte zowaar geen fout en sleepte de titel in de wacht.

Fair Play
De eerste prijs voor de fair play beker was uiteindelijk voor Rohda Raalte 10A, die Rohda Raalte 11 net achter zich lieten.

Voor jou geselecteerd

Naar boven