Nieuws

Verlaat maar verdiend kampioensfeestje Rohda Raalte JO17-4

Helaas werd de laatste wedstrijd op 09-12-17 afgelast door het slechte weer. Op deze dag stond alles al klaar om het kampioenschap te vieren. De wedstrijd mocht namelijk met een nulletje of 20 verloren worden en dan nog waren de boys kampioen. Dit kon dus niet meer mis gaan.

Wat jammer was dat Schalkhaar deze wedstrijd niet meer wilde inhalen. Voor hun had het namelijk geen meerwaarde meer. Als 2e van onder tegen de aankomende kampioen was namelijk ook niet echt bevorderlijk. Vandaar dat wij hiervoor wel begrip hadden maar vonden het wel jammer.

Uiteraard waren we dus met 27 punten uit 9 wedstrijden alsnog de beste en dat werd op 13 januari gevierd in de kantine. Na een openingswoord van het jeugdbestuur Han, coördinator Matthijs, Hennie van de supportersvereniging Rood Geel, waren Erik-Jan & Marc aan de beurt. Hierin werden uiteraard de jongens de hemel in geprezen en de statistieken gepresenteerd. Ook werd er afscheid genomen van de spelers Sven & Sem. Zij hebben namelijk besloten om te stoppen met voetballen wat wij allen erg jammer vinden. Toen was het de beurt aan de aanvoerder Sten om ons als begeleiding te bedanken. Helaas stond hij toen met de mond vol tanden waar hij normaal zijn praatjes wel klaar heeft. Maar ja, hij zag dit ook niet aankomen.

Hierna werden de felicitaties, prijzen en oorkondes persoonlijk overhandigt door het hele comité van Rohda Raalte en was het eindelijk tijd om aan te vallen met de patat.

Uiteraard hebben wij met de gehele begeleiding en de jongens ook veel lof en felicitaties mogen ontvangen van de ouders, broertjes, zusjes, opa’s oma’s etc…. Zoals het hele seizoen al waren zij nu ook met een zeer groot aantal aanwezig. Zoals eigenlijk het hele seizoen al. Zelfs bij de uitwedstrijden.
Al met al was het een mooie afsluiting van de eerste competitie helft. En we hopen straks in een hogere klasse nog steeds zoveel strijd en voetbalplezier te mogen meemaken.

Peter, Marc, Erik-Jan & Michel

Voor jou geselecteerd

Naar boven