Nieuws

De competitie gaat weer verder

Aanstaande zondag wordt de competitie weer hervat. De winterstop is weer voorbij, voor zover we van winter kunnen spreken. Rohda Raalte gaat het in Hengelo opnemen tegen BWO Hengelo, één van de promovendi van het afgelopen seizoen.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

De tukkers hadden een moeizame start, maar beginnen langzaam aan omhoog te klauteren op de ranglijst. Toch won het nog maar één thuiswedstrijd. Rohda Raalte daarentegen begon ook moeizaam aan het seizoen, maar heeft inmiddels een prima tweede plaats en de koppositie hebben de Raaltenaren ook nog eens in het vizier.

Met een volledig fitte selectie zullen de mannen van trainer Frank Tempelman aanstaande zondag aan de aftrap verschijnen. Er zullen weinig verrassingen in de opstelling te vinden zijn. Het spel is goed en de resultaten zijn er naar.  Kortom, we gaan met frisse moed de tweede helft van de competitie beginnen.

De wedstrijd op Sportcomplex de Noork te Hengelo staat onder leiding van Dhr. Wendling en hij wordt geassisteerd door Dhr. Mejia en Dhr. Dijkman. Aanvang is 14:00 uur.

Voor jou geselecteerd

Naar boven