Nieuws

Trainingsstage Rohda Raalte JO11-1, 2 & 3 te Oldenzaal

Op zaterdag 20 januari zijn de selectie jeugdteams Rohda Raalte JO11-1, 2 en 3 naar Oldenzaal geweest om bij de plaatselijke trots Quick’20 een training af te werken en een wedstrijd tegen leeftijdsgenoten van Quick’20 te spelen. Tevens werd er door de club aan de spelers en hun begeleiding een lunch aangeboden.

De geplande training werd op het laatste moment afgelast. De natuurvelden waren verboden terrein. Dat Quick’20 een hele grote vereniging is bleek wel toen alle beschikbare kunstgrasveldenvelden in gebruik waren. De mannen van O11-1 en O11-2 speelden na de lunch hun wedstrijd op het sportpark van Quick 20, echter het team van O11-3 moest noodgedwongen uitwijken naar een veld van vv Oldenzaal.

De mannen van Rohda Raalte JO11-1, O11-2 en O11-3 hadden veel weerstand tijdens de wedstrijden maar weerden zich kranig. De uitslagen waren niet van belang, je te kunnen meten met goede tegenstanders was het doel en was belangrijker dan winnen. Al met al een nuttige dag en voor herhaling vatbaar. Onze dank gaat uit naar de organisatoren van Quick’20!

Eddie van den Berg
Technisch coördinator pupillen Rohda Raalte

Bijgaand een verslag van Lars te Wierike, trainer van Rohda Raalte JO11-1.

Zaterdag 20-1-2018 speelde wij met Rohda Raalte JO-11-1 tegen Quick’20 Oldenzaal JO-11-1. We werden goed ontvangen en gingen toen direct aan de lunch.
Na de lunch gingen we de kleedkamers in voor de bespreking. De jongens wisten dat ze aan de bak moesten, want Quick’20 is niet zomaar een ploeg.

Op het veld zag ik al gauw dat wat we in de bespreking hebben benoemd ook terug te zien is op het veld. Er was veel beweging en de tegenstander had daar moeite mee. We voetbalde vanaf achteruit en de keeper zag je geen lange bal trappen! Na vele kansen kwamen we in de omschakeling op een 1-0 achterstand. Gelukkig bogen we die voor rust weer om na een stand van 1-3.

De tweede helft hadden we een zee aan kansen, daar gingen we jammer genoeg niet goed mee om. Nog maar even trainen op het afwerken… Vlak voor tijd schoot Quick’20 nog de 2-3 binnen. Ik ben zeer tevreden over hoe we hebben gespeeld. Veel beweging en we voetbalde vanaf achteruit, na afloop was de tegenstander ook zeer positief. “ik heb dit seizoen nog niet zo voetballend team gezien dan vandaag” dit waren de woorden van de trainer van Quick’20.

Een zeer leuke dag wat zeker voor herhaling vatbaar is!

Lars te Wierike
Trainer Rohda Raalte JO11-1

Voor jou geselecteerd

Naar boven