Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte – Quick 1888

Aanstaande zondag heeft Rohda Raalte wat recht te zetten in de thuiswedstrijd tegen Quick 1888 na de teleurstellende nederlaag van vorige week zondag. Toen werd er met 2-0 verloren in Hengelo van Bwo.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

In de aller eerste wedstrijd van het seizoen won Rohda Raalte met zeer sterk spel met 0-2 in de uitwedstrijd in Nijmegen. De Nijmegenaren begonnen het seizoen als de grote titel kandidaat, maar wisten tot nu nog niet te imponeren. Dat kan natuurlijk zomaar omdraaien in het positieve voor de Nijmegenaren, maar wij vinden dat prima als dat vanaf volgende week gaat gebeuren.

Bij Rohda Raalte is in ieder geval Fabian Put nog te geblesseerd om te kunnen spelen. Zoals het er nu voor staat, keert aanvoerder Jesper Harmens weer terug in de basis na een kuitblessure. Voor de rest zal er niet veel veranderen, zoals trainer Frank Tempelman in het bovenstaande interview aan gaf. Overigens won Rohda Raalte nog nooit op Sportparkt Tijenraan van Quick 1888. Tijd dus om daar verandering in te brengen!

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan vangt aan om 14:00 uur en wordt geleid door Dhr. Voogsgeerd en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Veldhuis en Dhr. Venema. KOMT ALLEN!

Pupil van de week: Glenn Bultman (Rohda Raalte JO10-1)
Parade en latjetrap team: Rohda Raalte JO11-1
Sponsor wedstrijdbalElders Totaalinstallateur

Resultaten van de laatste 2 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
11-09-2016 1-2 Ronald Gomez
28-03-1982 1-1 Onbekend

Voor jou geselecteerd

Naar boven