Nieuws

Win kaarten voor een wedstrijd van GA Eagles

Go Ahead Eaglesspelers Dennis Hettinga, Joey Suk en de Bibliotheek Salland dagen je uit om 10 weken lang zoveel mogelijk boeken te lezen. Plak een voetbalsticker op je poster om de score bij te houden. Als je klas meedoet kan dat op school en anders speel je de thuiseditie. De poster haal je bij de bibliotheek. In de week van 9 april klinkt het eindsignaal. Zoek de mooiste boeken uit en ga voor de hoogste score!

Lees zoveel als je kunt! Haal de speciale thuiseditieposter en de stickers van Scoor een Boek bij de Bibliotheek. Op donderdag 7 februari is de Aftrap; vanaf dat moment kan je de poster en de stickers krijgen. Voor elk boek, tijdschrift en krant die door jou of je broer, zus, vader of moeder wordt (voor)gelezen plak je een voetbalsticker.

Stuur je boekentip
Wil je kans maken op kaartjes voor de wedstrijd GA Eagles – De Graafschap op 4 maart of GA Eagles – Telstar op 16 maart, mail dan voor 24 februari een boekentip naar scooreenboek@bibliotheeksalland.nl. Laat ons weten wat jouw favoriete boek is en waarom. Je mag ook een selfie met jouw favoriete boek posten op onze Instagram: biebsalland. Gebruik de hashtag #boektip. Als je wint, krijg je vier kaartjes voor de Adelaarshorst.

Voor jou geselecteerd

Naar boven