Nieuws

Goed gevoel na 3e avond “Coach maakt het verschil”!!

Door een betrokken en goed gemotiveerde groep is op woensdagavond 31 januari deelgenomen aan de derde avond van “De coach maakt het verschil”. Vanaf 18:30 uur tot 20:45 uur heeft een groep van ongeveer 15 personen een programma voorgeschoteld gekregen dat uit twee gedeelten bestond, namelijk: Een door Martijn Hollewand geleide training bij Rohda Raalte JO11-5 met o.a. als doel om diverse trainingsoefeningen uit de Rinus App (die ook is behandeld op de tweede avond van “De coach maakt het verschil”) te laten zien en hoe kan deze training aangepast worden om het voor iedereen leuk te maken.

De training bestond uit oefeningen die vooral gericht waren op het thema verdedigen. Door o.a. het spelen van een partij rugby, verdedigen 2 tegen 2 en 2 tegen 3 leerden de spelers de ruimte en hun positie op het veld beter te gebruiken. Na binnenkomst is na aanleiding van de vragen die de aanwezigen hadden de training door Martijn geëvalueerd en duidelijk voorzien van tips zodat het voor elk niveau uitdagend is.

Tweede gedeelte van avond bestond uit het voorleggen van diverse stellingen door Ruud Groen waar in eerste instantie in kleinere groepen van ± 4 personen over gediscussieerd werd. Daarna werden ieders punten centraal besproken met alle groepen erbij. Bij de eerste stelling kwamen er gelijk al mooie punten naar voren die weer meegenomen kunnen worden naar vervolgavonden.

Tevens was er in het kort een kleine doorkijk door onze voorzitter Han Reinders gegeven waar wij als club nu staan en waar het bestuur graag naar toe wil. Een ding was in ieder geval wel duidelijk: WIJ ZIJN ROHDA Raalte!

Gezien de tijd die er nog over was hebben wij het helaas bij deze ene stelling moeten laten. Daarna was er nog de gelegenheid om met zijn allen, onder het genot van een aangeboden consumptie, allerlei dingen te bespreken die ons bij Rohda Raalte bezig houden.

Graag wil ik alle mensen bedanken voor hun aanwezigheid die er zo voor zorgen dat wij als club verder kunnen komen. De volgende en laatste avond voor “De coach maakt het verschil” staat gepland voor 11 april 2018.

Björn Spijker
Voorzitter “De coach maakt het verschil”

Voor jou geselecteerd

Naar boven