Nieuws

Wij samen zijn Rohda Raalte

Afgelopen dinsdag was er een grote groep van uitgenodigde commissie leden aanwezig om door het bestuur geïnformeerd te worden over de ingeslagen weg in het ontwikkelen van de vereniging.

De vereniging verbeteren en de betrokkenheid vergroten is door het bestuur ingezet, door zichzelf in deze ontwikkeling te laten trainen door twee externe mensen Richard Migchielsen en Wilco van de Vosse. Deze -door de KNVB betaalde- professionals in organisatie management hebben ons aan de hand meegenomen om veel duidelijker een beeld te krijgen waar Rohda Raalte voor staat en welke beloftes we doen naar elkaar en naar onze leden. Hierin hebben we in het afgelopen half jaar als bestuur voorwerk gedaan om de identiteit van Rohda Raalte te onderzoeken en zo goed mogelijk vast te stellen.

Doel van afgelopen dinsdag was om de uitgewerkte identiteit aan de aanwezige Rohda Raalte Clubmensen voor te leggen. Na een voorstel ronde en uitleg van de identiteit en kernwaarden van Rohda Raalte ging het in de 2e ronde vooral over wat er goed gaat (of is verbeterd) bij Rohda Raalte of wat er duidelijk verbetert kan worden.

Mooi was het om mee te maken, dat er kant en klare oplossingen werden gegeven door de aanwezigen. Ook het meedenken over de identiteit en kernwaarden van Rohda Raalte was een prettige ervaring voor iedereen.

Op 13 maart aanstaand zullen we de identiteit en kernwaarden verder uitdiepen en verfijnen en definitief vaststellen. In de sessies daarna zullen we steeds verder gaan om uiteindelijk de plannen te definiëren, die door de commissie leden en verdere aanwezigen zijn bedacht. Hierbij willen wij ook “jonge” leden in de vereniging oproepen om deel te nemen aan de “vereniging” van de toekomst.

Het bestuur

Voor jou geselecteerd

Naar boven